SAFE24 DA
Rådhusgata 4
6100 Volda
NO977075173MVA
700 79 000

SAFE24 Brannalarm

Safe24 leverer topp moderne brannalarmutstyr til både bedrifter og private husholdninger. Vi har montert og driftet brannalarm fra den velrenommerte leverandøren ATS Alarm Systems i over ti år, og dette er et svært driftssikkert og pålitelig system.

Regelverket TEK10 §§ 11-12 sier at brannalarmanlegg skal ha overføring til nødalarmeringssentral, alarmstasjon, vaktselskap eller til et sted lokalt i byggverket som har ansvar for å iverksette aksjon i henhold til alarmorganisering. Dette er viktig for å oppfylle de offentlige kravene til brannalarmanlegg.

Vi tilbyr også det helt nye systemet N2Towers tilpasset serverrom og annen sensitiv elektronikk, som slukker normale og eksklusive branner på noen få millisekund. Dette gjøres ved et avansert sensorsystem som gir beskjed om at systemet skal slippe nitrogengass raskt inn i et forhåndsdefinert område. Systemet kan også brukes ved museum, gallerier, offentlig transport, industribedrifter, shipping og lignende for å beskytte dyrt utstyr.

Ved utløst brannalarm rykker våre erfarne vektere ut til kunden for å kontrollere om det brenner. Om mulig vil våre kursede vektere iverksette skadeforebygging, og brannvesen vil kunne bli tilkalt. Vekteren kan også være en viktig person for å kontrollere og dirigere folk som skulle være tilstede. Til trygghet.

Det er også mulig å avtale at brannvesenet skal rykke ut direkte om brannalarmen går. Dette vil medføre eventuelle utrykningsutgifter fra brannvesenet.

Vi tilbyr ellers ulike brannvernprodukt av høy kvalitet som kan være avgjørende i tilfelle det skulle brenne. Vi kan også installere ulike typer brannutstyr, samt skilte opp bygg for å markere rømningsveger.