SAFE24 DA
Rådhusgata 4
6100 Volda
NO977075173MVA
700 79 000

SAFE24 Homegate

HomeGate er sannsynligvis det aller mest spennende produktet innenfor teknologi i hjemmet. Muligheten til å koble sammen alle trådløse og ikke-trådløse komponenter i hjemmet får du med HomeGate, noe som forenkler hverdagen til veldig mange.
Smarthusløsning

HomeGate er en ny og svært enkel måte å gjøre din bolig om til et «smarthus». HomeGate gjør at all trådløs teknologi kan kobles og styres fra det samme systemet, noe som kan gjøre din hverdag mye enklere. HomeGate-løsningen kan for eksempel ta imot og sende signaler til belysning, termostat, komfyr, persienner, TV, automatisk dørlås, garasjeport og mye mer. Alt kan bli styrt gjennom din smarttelefon.

Les også artikkel fra tek.no

Fullverdig alarmsystem

HomeGate er også et fullverdig og toppmoderne alarmsystem med mulighet for brannalarm, innbruddsalarm, panikkalarm, temperaturalarm, vannlås. Alt kan selvsagt kobles mot vår alarmstasjon. Alarmløsningene kan også programmeres til å kommunisere med andre elektroniske sendere i ditt smarthussystem. HomeGate kan for eksempel programmeres til å skru på lyset i boligen, ved at man slår av alarmen i huset. Systemet kan også være en energisparende løsning der alt lys i boligen blir slått av ved at man for eksempel skrur av alarmen.

Unik løsning

Til dags dato den eneste løsningen av denne typen som kombinerer ulike trådløse IoT standarder. Dette gjør at det bare er fantasien som setter stopper for mulighetene du har med din HomeGate.

Administrer alt selv.

Med HomeGate sitt nuytviklede brukergrensesnitt kan du enkelt sette i stand din smarthusløsning selv. Programmering gjør du i et webgrensesnitt på pc. Dette verktøyet sammen med mobil-app gir deg full kontroll i huset ditt uansett hvor du befinner deg i verden.