SAFE24 DA
Rådhusgata 4
6100 Volda
NO977075173MVA
700 79 000

SAFE24 ITV / Kameraovervåkning

Safe24 har lang erfaring med prosjektering og installasjon av TV-overvåkningsanlegg. Ved å installere kameraovervåkning oppnår man først og fremst en god preventiv effekt, samtidig som man får god dokumentasjon om innbrudd eller hærverk skulle oppstå.

Vårt TV-overvåkningsanlegg overvåker ditt bygg eller område hele døgnet, og man får bilder av høy kvalitet både dag og natt ved bruk av IR-sensor. Ved montering blir anlegget testet og kontrollert for feil slik at du oppnår et anlegg som fungerer optimal. Vi merker også opp området med skilt og oblat slik at man oppnår en preventiv effekt.

Vi tilbyr kameraovervåkning fra TruVision av høy kvalitet som kan brukes under alle forhold innendørs og utendørs.

TruVision konseptet gir fordelene med digital videoovervåkning til kommersielt bruk. TruVision kamera, opptakere, monitorer og brukergrensesnitt er enkelt å installere og å operere og gir funksjonell og pålitelig videoovervåkning under de mest krevende forhold. For en komplett ITV-løsning på et moderat budsjett er TruVision-serien et perfekt valg.

Komplette system tilpasset dine behov

TruVision kamera er ikke bare designet for å levere overlegen bildekvalitet, men også for sømløs integrasjon med et bredt utvalg av administrasjonsprogramvare og opptakere for optimal sikkerhet og ytelse. TruVision-serien kan levere kamera som kan tilpasses alle behov bedritfen har og vi hjelper til med all prosjektering.

Unik IP bildekvalitet

Truvision IP-kamera leverer eksepsjonell bildekvalitet, tar opp flere detaljer og klarere bilder under de mest krevende situasjoner og vanskelige lysforhold sammenlignet med andre alternativer i samme prisklasse.

Se bildesammeligninger (Ekstern side)

TruVision Navigator 6

TruVision Navigator 6 fortsetter å gi brukervennlighet og funksjonalitet til Navigator-plattformen. Den nye programvaren er enkel å installere og gir muligheten til ekstern administrasjon av opptak, oppsett, skalering og strømlinjede oppgaver for større system.

Pålitelig sikkerhet. Større mobilitet.

TruVision app for nettbrett og mobil gir brukeren tilgang til å monitorere bilder fra alle kamera uansett hvor man befinner seg i verden.