SAFE24 DA
Rådhusgata 4
6100 Volda
NO977075173MVA
700 79 000

SAFE24 Ordensvakt / Event

Ordensvakter fra Safe24 bidrar til trivsel og trygghet for de besøkende. Ordensvakter er med på å sikre at arrangementet går som planlagt, og arrangørene kan overlate sikkerhetsarbeidet til erfarne fagfolk.

Vi tilbyr rådgivning før hvert enkelt arrangement, slik at viktige risikomoment blir nøye vurdert. Dette er med på å gi en bedre flyt i arrangementet, og arrangøren kan konsentrere seg om å skape en hyggelig opplevelse for publikum.

Vi kan også bidra med rådgivningstjenester til planleggingen av hvordan arrangementsområdet kan organiseres. Dette er en viktig del av forarbeidet til et arrangement for å sikre at alle sikkerhetsfaktorer blir ivaretatt. Her blir det gjort vurderinger med hensyn til blant evakuering, nødutganger, og spesielle plasser på arrangementsområdet som er utsatt for risikofaktorer.

Kompetanse og erfaring er viktig for å ivareta sikkerheten i store folkemengder. Vi har tilbydd ordensvakter til blant annet festivaler, konserter, utekvelder og messer i mange år, og har derfor erfaring innen de fleste typene arrangement. Vi tilbyr vakter til både små og store arrangementer. Vår tilstedeværelse sender ut signal til de besøkende om at sikkerheten blir ivaretatt.

Alle våre ordensvakter og vektere har vekterkurs og lang erfaring i bransjen.