SAFE24 DA
Rådhusgata 4
6100 Volda
NO977075173MVA
700 79 000

SAFE24 innbruddsalarm

Vi tilbyr ulike løsninger innenfor personalarm som kan kobles opp mot vår alarmstasjon. Ved utløsning av personalarm sporer alarmstasjonen opp alarmen som inneholder en sender. Personalarmen kan settes opp for to-veis tale mot alarmstasjonen som kan kommunisere med eieren av alarmen. Alarmen kan brukes på kjæledyr som kan spores opp om de skulle komme bort. Brukeren kan stille inn alarmen på å bli utløst om den beveger seg utenfor en fastsatt sone. Alarmløsningene er basert på verdensledende GPS-teknologi fra sveitsiske U-Blox.

Eksempel på bruk av personalarm:

Geofencing gjør det mulig å stille inn alarmen på at alarmen kun skal befinne seg innenfor et forhåndsdefinert område. Om alarmsenderen skulle bevege seg utenfor området vil alarmen gå av, og alarmen blir sendt videre til alarmstasjonen som vurderer hva som skal gjøres videre.

Personalarm fungerer spesielt godt for å gi økt trygghet til alenearbeidere og innenfor omsorgstjenesten. Personer som føler seg utrygge på grunn av en medisinsk tilstand har spesielt god nytte av en personalarm, og vår alarmstasjon arbeider med løsninger for å kunne tilby medisinsk hjelp over to-veis tale. Om alarmstasjonen ikke oppnår kontakt vil det bli rekvirert vekter, helsepersonell eller andre nødetater ut i fra situasjonen.