SAFE24 DA
Rådhusgata 4
6100 Volda
NO977075173MVA
700 79 000

SAFE24 RoadGate - Elektronisk kjørebok

Vi tilbyr en av markedets mest komplette og kostnadseffektive kjørebokløsninger. Enheten kan enkelt kobles til gjennom OBD-porten som er plassert inne i bilen. Etter dette får brukeren tilgang til sin egen webside som er tilpasset PC, mobiler og nettbrett. Fra websiden får en full oversikt over alle kjøretøyene i bedriften og det er muligheter for å ta ut rapporter for dokumentasjon. Kjøreboken blir levert med ferdig installert SIM-kort hvor datatrafikken til kjøring innenfor EU og EØS er inkludert.

Kjøreboken gir full dokumentasjon til skattemyndighetene angående kjøringen i din bedrift. Regjeringen endret reglene for fordelsbeskatning av privat bruk for yrkesbiler i 2016, ved at det ble satt en fast kilometersats på 3,40 pr km. Dette må dokumenteres med elektronisk kjørebok. Om ikke kan kjøringen med yrkesbilen bli regnet som privat kjøring av skattemyndighetene.

RoadGate kjørebok er en norskprodusert kjørebok som følger skatteetatens krav til dokumentasjon. Systemet dokumenterer kjøringen enkelt ved automatisk logging av kjøreturens start- og stoppested. Kjøreboken henter også enkelt inn informasjon om eventuelle bompasseringer og satser. Videre har brukeren muligheter til å redigere kjøreinformasjonen i ettertid, og kan selv velge å merke turene med bedriftskjøring eller privatkjøring. All informasjon kan enkelt lagres i et Excel-dokument.

RoadGate forutsetter tegning av abonnement.

Biladministrasjon

Systemet inkluderer tjenester som listevisning av alle kjøretøy, oppfølging av leasingavtaler, verksted/EU kontroll med varsling, elektroniske feilmeldinger fra enheten, samt sporing. Med flåtestyring har bedriftseiere også full oversikt over hvor bilparken befinner seg til enhver tid, og kan derfor effektivisere arbeidsdagen ved å benytte seg av personell som befinner seg nærmest oppdraget.

Enkel installasjon og registrering

Enheten plugger du enkelt i bilens OBD-port. Deretter opprettes brukerkonto for innlogging på egen webside som er tilpasset både nettbrett, mobiler og pc. Her kan du administrere alle dine kjøretøy og få tilgang til fleksible rapporter for dokumentasjon.

NB: Kan monteres i EL biler med OBD-port, eksklusiv levering av tjenesten «Elektroniske feilmeldinger».

Tilleggsfordeler med RoadGate:

RoadGate har intern lagring av data på enheten. Dette sørger for at kunden ikke får hull i historikken ved tap av GSM signal i perioder, eksempelvis i tunneler og ved manglende mobildekning. Dette ivaretas ikke av alle kjørebokleverandører.

RoadGate har markedets desidert minste OBD-plugg som hindrer at den er til sjenanse for sjåføren.

Enheten tar imot alle elektroniske meldinger fra bilen, noe som gir full kontroll på firmabiler og ved utlån til andre sjåfører. Det er derfor mulig å unngå at garantivilkår blir brutt når du for eksempel kjører med motor/oljelampe tent.

Systemet varsler til kunde pr epost og/eller SMS. Ingen ekstra kostnad påløper, da dette er inkludert i abonnementet. Du registrerer kun ønskede parametere for varsling, og bedriftseiere har derfor en mye bedre oversikt over tilstanden til bilparken.

RoadGate har systemsupport 24 timer i døgnet.

Abonnementsvilkår og support

Bindingstid er 24 mnd til Bedriftskunder og 12 mnd til privatkunder.

Startdato for abonnementsfakturering og bindingstid er lik dato for når enheten blir registrert på websiden.

Ved bestilling av abonnement kreves dokumentasjon av serienummer for tilhørende enheter. Dette er nødvendig for at bruker skal få registrert enhetene i systemet.

Kundesupport 24/7
Telefon: 02911 E-Post: kundesenter@safe4.com