SAFE24 DA
Rådhusgata 4
6100 Volda
NO977075173MVA
700 79 000

Om Safe24

Safe24 er en totalleverandør av vakt- og sikkerhetstjenester. Firmaet ble startet i 1997 med navnet Objektsikring. Bedriften har siden den gang vært forretningspartner med blant annet Falck, G4S og NOKAS. Bedriften har siden oppstart hatt en god utvikling både av omfang, og tjenester som tilbys. Bedriften har hatt mange lokale bedrifter, offentlige institusjoner, frivillige organisasjoner, lokale arrangement og privatpersoner som kunder.

Bedriften fikk nye eiere i 2013. I 2015 ble navnet endret til Safe24, og eierne har søkt en mer selvstendig plattform å bygge bedriften videre på. Dette innebærer at bedriften ikke bruker partnernes profilering lenger, og at det blir lagt opp til en mer direkte kundekontakt. Dette har blitt gjort for å gjøre det enklere for kundene i en bransje hvor bedrifter ofte skifter både profil og navn. Vi ønsker også å yte god service ved å kunne gi rask respons på henvendelser. Til tross for dette kommer bedriften til å ha et videre godt samarbeid med NOKAS og Sector Alarm, der vil fortsette å yte service for deres kunder.

Bedriften har som mål fremover å tilby et videre sortiment innen produkter og tjenester gjennom våre leverandører. Det skjer veldig mye spennende i sikkerhetsbransjen fremover, og Safe24 ønsker å være med på utviklingen. Spesielt innen smarthusteknologi, og velferdsteknologi vil det komme mange nye produkter som vil være med på å gjøre hverdagen tryggere og enklere for folk flest. Vi har opprettet gode avtaler med leverandører som er langt fremme i utviklingen av denne typen tjenester, og vil derfor kunne betjene både næringsmarkedet og privatmarkedet innen denne typen teknologier. Vi vil fremdeles satse sterkt på vår kjernevirksomhet, da vi har mange fornøyde kunder med et stort behov for tjenestene.