SAFE24 DA
Rådhusgata 4
6100 Volda
NO977075173MVA
700 79 000

SAFE24 Sikker oppbevaring - Safe - Våpenskap

Safe24 tilbyr et bredt utvalg av produkter for sikker oppbevaring av verdier både til næringsvirksomheter og private hjem.

Vi leverer FG-godkjent oppbevaringsutstyr av høy kvalitet til de fleste formål.

Brannsikre sikkerhetsskap er nyttige for å oppbevare verdisaker, våpen, smykker, dokumenter, data eller bilder på en sikker måte. Sikkerhetsskapene egner seg godt til å forebygge tyveri. Safene kan leveres med ulike typer låsmekanismer, og kan leveres i mange ulike størrelser. Skapene kan leveres både med og uten FG-godkjenning.

Vi leverer også dedikerte våpenskap for sikker oppbevaring av våpen. Ved eventuelt innbrudd er skapene en viktig investering for å hindre at våpen kommer i feil hender. Vi leverer våpenskap til både gevær og håndvåpen, og skapene kan tilbys med lagring til et ulikt antall våpen.

Nøkkelbokser er en god og praktisk investering for nøkkelhåndtering både til bedriften og private hjem. Nøkkelboksene kan leveres både med og uten digital kodelås. Nøkkelboksene gir sikker tilgang til de som har kjenner til koden. Nøkkeladministreringen blir derfor mye enklere ved innlåsing og utlåsing, og det blir unødvendig å gå rundt med nøkler i lommene.