SAFE24 DA
Rådhusgata 4
6100 Volda
NO977075173MVA
700 79 000

SAFE24 Sporingstjenester

Safe24 leverer ulike løsninger innenfor sporingsteknologi og tjenester. Sporingsproduktene kan brukes på det aller meste av dine eiendeler som er fysisk mulig å flytte på. Produktene er av høy kvalitet og bruker avansert GPS-teknologi for å holde kontrollen på gjenstanders plassering.

Produktene er også svært energieffektive og har en lang batteritid. Sporingen skjer i hovedsak ved bruk av avanserte dedikerte enheter ved bruk av GSM/GPS-teknologi, men det finnes også sporingsmuligheter gjennom apper til din mobiltelefon.

Sporing av kjøretøy og båt

Ved bruk av spesialutviklede sporingsenheter for kjøretøy og båt, kan brukeren til enhver tid få oversikt over hvor kjøretøyet eller fartøyet befinner seg. Sporingsenhetene er vanntette og energibesparende, og er derfor ekstra godt egnet til oppgaven. GPS-mottakeren har en overlegen sensitivitet og oppdaterer posisjonen meget raskt. Dette gjør det enkelt å spore opp enten en bil, båt eller motorsykkel som blir utsatt for tyveri. Produktet kan selvsagt kobles opp mot vår alarmstasjon som kan bistå ved behov.

Geofencing

Det eksisterer muligheter for å sette opp «geofencing» på utstyret, slik at brukeren vil kunne få beskjed i tilfelle sporingsenheten skulle bevege seg utenfor et forhåndsdefinert område. Om dette skulle skje vil enheten sende ut et alarmsignal. Dette kan også kobles opp mot vår alarmstasjon.

Sporingsproduktene kan også brukes som helse- og velferdsteknologi, der de for eksempel kan benyttes til pasienter som er rammet av alzheimers eller demens. Om pasienten skulle bevege seg utenfor geofencing-området, vil alarmen gå, og det er mulig å spore opp pasienten.

Sporing av personer og dyr

Pico Minifinder er en liten praktisk sporingsenhet som kan brukes til mange formål. Den er liten og hendig og er derfor lett å være med seg. Picoen har også alarmknapp med muligheter for to-veis tale, som gjør at alarmstasjonen kan kommunisere med Pico-eieren. Dette kan være en viktig funksjon i tilfelle overfall. Pico Minfinder er derfor et godt valg for arbeidere som jobber alene. Videre kan den også festes på en sykkel, legges i en bil, eller henges rundt halsen til et kjæledyr. Den er med andre ord svært fleksibel i sitt anvendelsesområde. Enheten har også veldig god batterilevetid, og kan være operativ i 20 dager i standby-modus.

Trygghetsapp - Safe4me - Safe4travel

Safe4me kan bli aktivert ved et tastetrykk fra brukerens mobil. Dette vil sende et signal til alarmstasjonen som vil kunne spore hvor personen befinner seg. Ved aktivering kan også alarmstasjonen ta kontakt via mobiltelefonen. Posisjonen personen befinner seg i kan også gi nyttige signal til alarmsentralen om hvor nærmeste nødetat er, i tilfelle situasjonen tilsier at personen trenger hjelp.

Pårørende kan også varsles om bruker har bedt om dette. Appen kan fungere som overfallsalarm, nødalarm og sporingsenhet.

Safe4travel er en spesialutviklet app for ansatte med høy reisevirksomhet. Appen består av to deler, der den ene delen er et omfattende styringssystem med muligheter for å få informasjon og identifisere personer som oppholder seg i regioner hvor det for eksempel er kriser, naturkatastrofer eller konflikter. Den andre delen er et varslingsprogram som er basert på den geografiske plasseringen til brukeren. Det er derfor mulig å raskt finne de aktuelle personene og kommunisere med disse.

Ved omsorgsbehov kan det gis beskjed om hvilke sykehus som er i nærheten med kvalitetsindikator på tre nivåer: gul, grønn og rød.