SAFE24 DA
Rådhusgata 4
6100 Volda
NO977075173MVA
700 79 000

SAFE24 Stasjonært Vakthold

Vi har stasjonære vaktholdtjenester som for eksempel resepsjonstjeneste, hvor vekteren bemanner din resepsjon og sørger for sikkerhet samtidig som at vekteren kan betjene alle servicefunksjoner. Dette vil bli utført etter bedriftens service- og sikkerhetsnivå. Vekteren er også trent i konflikthåndtering om vanskelige situasjoner skulle oppstå. Resepsjonstjenesten tilbys både som permanent tjeneste, og i lengre og korte perioder som for eksempel ved sykdom eller ferieavvikling. Resepsjonsvakthold passer for alle bedrifter som har behov for en tydelig sikkerhetsprofil i sin resepsjon. Ellers kan man også benytte seg av vektere som utfører streiferunder på større bygg og områder.

Vi tilbyr også sentervakthold hvor vekteren er med på å ivareta senterets kvalitets-, service- og sikkerhetsprofil. En uniformert sentervekter er med på å gjøre senteret til en tryggere plass å være, samt at man forebygger svinn og tyveri. Et sentervakthold er med på å skape en trygghet for de ansatte på butikkene ved senteret, og er med på å bidra til en trygg og trivelig handel for kundene. Våre vektere er trent til å bistå om det skulle oppstå uønskede situasjoner på senteret. Vi kan også ta på oss åpning og stengning av senteret.

Byggvakthold er med på å sikre byggeplassen i perioder hvor der eksisterer risiko grunnet ombygging. Dette kan være for eksempel for å forhindre at folk ferdes inne på byggeplassen som kan være en risikofylt plass å oppholde seg, eller for å forebygge innbrudd eller hærverk. Oppdragene kan utføres ved intervallkontroller, eller ved at vekteren er på byggeplassen i bestemte tidsrom.

Det er muligheter for å avtale ulike typer vakthold og hvordan det skal utføres. Tjenesten blir skreddersydd etter kundens behov.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale rundt stasjonært vakthold.